26.11.2017

Jesienną porą- pasta wiosenna do kanapek i krakersów





Smaczny i zdrowy Jesień za oknami, a mi smaki przyszły na wiosenną pastę z białym serem. Smaczny i zdrowy dodatek do kanapek, albo krakersów, albo grzanek z bagietki, na małą domówkę ze znajomymi. Uwielbiam ją!! W sezonie wiosennym dodaję także świeżego ogórka i pomidora. 

Co potrzebujemy:
  • 300 gram białego sera
  • pół pora
  • pęczek rzodkiewki
  • pęczek szczypiorku
  • 200 gram śmietany 18%
  • sól
  • pieprz
Ser rozkruszamy, dodajemy śmietanę. Por i rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie cieszymy się smakiem :)

Smacznego !!!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz